Blog 2n Primaria

dissabte, 12 de gener del 2019

Sessió d'interioritat amb na Paula

Aquest divendres hem tornat a tenir el plaer de fer la sessió d'interioritat amb na Paula. És una passada veure com els nins intenten relaxar-se i trobar-se amb ells mateixos. Vàrem fer una relaxació, dues pràctiques relacionades amb les emocions i, finalment, una meditació.

Per a relaxar-nos, ens tombam en terra amb els braços i les cames estirats i els ulls tancats. Amb una musiqueta relaxant de fons, anam seguint les pautes que na Paula ens dóna.











  Per a la primera pràctica relacionada amb les emocions, ens hem anat movent per la sala fent gestos relacionats amb l'emoció que ens transmitia la música que sonava en cada moment. Por, alegría, tristesa, tranquil·litat… n'hem expressades unes quantes !






















  Per a la segona pràctica, ens hem posat per parelles mirant-nos al davant. Un feia gestos i l'altres feia de mirall. Hem acabat fent-nos una abraçada.









En canvi per a la meditació, necessitam estar asseguts amb les cames doblegades com els indis, els ulls tancats i també amb música i seguint les pautes de na Paula.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada