Blog 2n Primaria

dilluns, 27 d’abril de 2020

De camí a l'escola...

Avui me trobat aquests paisatges i els vull compartir amb vosaltres. Són fotos de la placeta, de la plaça Fleming, eren les 10 del matí.
Vosaltres ahir,  segur que heu sortit... Com ha anat la passejada? Heu fet alguna foto? Com us heu sentit?  Què has pensat? Estic esperant alguna resposta, a tanta pregunta!

El nostre pati amb els plataners...avui, sense nins, sense nines, sense coloms... ni gavines... Com saben que no veniu a escola i que per tant, no sortiu al pati a berenar...  No venen... Us enyoren tant com jo!
Estic corregint feinetes i estic contenta. Tots estau fent feina i amés molt bé. Ja us penjaré treballs molt bén fets, feines corregides per mirar com s'havia de fer un determinat exercici, solucions... i  algunes fotos que m'heu enviat. Avui no tenc temps.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada