Blog 2n Primaria

dissabte, 18 d’abril del 2020

REPTE... ORLA!!! I RECURSOS QUARENTENA

BON DIA, ENFARINATS MEUS!!!

Ja veig, que estau,  com ...amb les " pintures de guerra", disposats a  seguir i acabar el curs amb ànim, força, salut i bons resultats.
Sí, serà un any que passarà a la història mundial i a la nostra biografia. Un curs en el que estam fent coses que no s'havien programat...  Ja un bon professor meu de Pedagogia em va ensenyar, que no vos havia de preparar per aquesta societat o una altra... si no per a la vida, amb els coneixements, valors  i competències que ens ajudin, entre tots, a millorar aquest preciós Planeta, d'una manera més solidària  entre nosaltres i amb  la resta d'éssers vius, també vulnerables com nosaltres.



 Això vol dir que ens hem  de estar educant, formant per als reptes que la vida ens vagi posant davant... i preparats, i entre tots, a enfrontar-los i resoldre'ls, perquè un món millor pot ser possible si treballam tots per aconseguir-lo.
És veritat, que és una llàstima no poder anar a escola i un desastre aquesta pandèmia, però estam junts , no  és a classe, ni al pati, ni fent una de ses nostres bones sortides i excursions...  però tenim una casa, menjar, una família, amics i salut... Així que...



La vida segueix.














Gràcies a tots perquè m'estau fent més fàcil el confinament, gràcies a  la família, als  amics, companys i als vostres pares que fan possible que l'escola sigui a ca vostra, amb  el seu esforç i amb els seu @ ens uneixen i ens ajuden perquè l' EDUCACIÓ, LA FORMACIÓ I L'AMOR són les millors armes contra totes les pandèmies.

















  

Ànims, força i salut per a tots. 


He trobat més recursos  interessants  que jo crec que vos agradaran...

*Pàgina PALMA CULTURA OBERTA 

 https://www.palmaculturaoberta.com/la-seleccio-de-la-regidoria, teatre, contes, biblioteques... ja vos havia penjat al bloc algunes coses que havia vist per a Llengua


RECURSOS EDUCATIUS
Aquí teniu alguns enllaços on es comparteixen recursos educatius per a infants.










* JOCS ABN

Se trata de una web con actividades digitales de Matemáticas: Clica  El rincón de Luca.

   Clica    ÁrbolABC 





Árbol ABC

Incluye distintos juegos relacionados con las tablas de multiplicar que fomentan la práctica y el desarrollo del a memoria. Entre ellos, dinámicas en el océano, en una carrera intergaláctica… En la web están divididos tanto por la tabla como por el tipo de juego

  Clica Juegos de segundo de Primaria: las tablas de multiplicar

Juegos de segundo de Primaria: las tablas de multiplicar











         Clica  MULTIPLICAR                                                                                 




   *   28 vídeos con ejercicios físicos, yoga y zumba para niños











   Manualidades fáciles para todas las edades








Fins dilluns, que tornam a classe telemàtica. Esper que comenceu amb ganes, que ses vacances de Pasqua hagin estat bones, que l'any vinent puguem sortir als carrers de la nostra ciutat i celebrar-ho com toca.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada