Blog 2n Primaria

dilluns, 1 de juny del 2020

Català, 1 de juny



BON DIA! 

 Esper que  aquest cap de setmana vols ho hagueu passat molt bé.  Començam setmana i mes... ànim i a seguir fent les feinetes com fins ara, és molt important fer-ho, ens queden unes setmanes per arribar a la meta i  tot haurà anat bé. Hem treballat molt i heu fet una  molt bona feina. 

Al final, m'he pensat la proposta de fer una videoconferència, serà voluntaria. Podria ser per equips de feina. Els equips serien els del projecte de Naturals "Els animals", crec que eren 4 alumnes per equip...
Només vos he de passar un enllaç, quedar a una hora i ens veurem a la pantalla de l'ordinador. Quam m'envieu les feinetes me podeu dir si voleu o podeu participar, o no, i no passa res, o si la voleu individual, un altre dia.
 Na Xisca l'ha feta i ha quedat contenta.



Mi foto

Per avui tenim la Tasca 11. Escriptura

Escriure sobre el cap de setmana


  -Mirau les quatre vinyetes i imaginau què passa. 

 - A l'activitat 1, has d'ordenar el que va passar els tres dies del cap de setmana. L'únic día que té més d'una oració és el divendres.

- L'activitat 2, será com un resum de l'1, comprensió lectora.

- A l'activitat 3, has de fer una llista de coses. Recorda escriure una abaix de l'altra.

- Activitat 4 hem d'utilitzar expressions d'emocions, per exemple: avorrit! i  no t' has d'oblidar posar exclamacions  (!)

-Activitat 5. L'has de fer amb les oracions de l'exercici 4.



Procurau seguir aquestes indicacions o passos per fer les fitxes i estau atents per tal de no haver de corregir després les errades.


  -A l'acabar com sempre has de llegir el text escrit, exercici 5, una vegada en silenci, com a mínim i després en veu alta.

Si segueixes aquests passos podem dir que estàs aprenent a aprendre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada